Despre noi

Valorile Noastre

INTERACȚIONEAZĂ!

Dezvoltarea abilităților sociale și a respectului reciproc. Expunerea timpurie la interacțiunea cu colegii, dezvoltă abilități sociale și respect reciproc, care pune bazele vieții!

IMPLICĂ-TE!

Implicarea activă.
Cel mai bun mod pentru copil de a învăța, este să fie implicat! Desfășurăm o gamă largă de activități care vor asigura implicarea fiecărui copil, pe tot parcursul zilei.

INSPIRĂ!

Motivarea și insuflarea unui scop.
Viitorul aparține celor care cred! Îi inspirăm pe copiii noștri să ajungă la stele și să-și împlinescă visele!

VIZIUNEA ȘCOLII:

“Școala care învață - Școala care inspiră!

MISIUNEA ȘCOLII:

În această instituție construim o comunitate unde fiecare își realizează propriul potențial, insuflând o atitudine de ”EU POT!” în fiecare copil, profesor, părinte!

FILOSOFIA NOASTRĂ:

Credem în dezvoltarea holistică a copiilor, cu accent pe trei factori principali:

  • Gândire independentă și critică
  • Aplicarea abilităților de rezolvare a problemelor în viață
  • Învățare continuă auto-motivată

CONVINGERILE NOASTRE

Aceste convingeri formează principiile directoare în proiectarea și dezvoltarea curriculumului și a sistemului nostru de învățare:

  • Un viitor plin de posibilități!

    Ne inspirăm copiii să creeze un viitor nelimitat, plin de posibilități. Pentru aceasta îi încurajăm să se “extindă” și să-și împingă țintele într-o expunere curajoasă a învățării.

  • Pregătirea pentru schimbare!

    Ne pregătim copiii pentru schimbare, îi inspirăm să-și îndeplinească visele, oferindu-le experiențe care le hrănesc încrederea și seziliența, dotându-i cu abilitățile și valorile necesare!